Brzo & Fino vrhnje za kuhanje – za vrhunske kulinarske doživljaje!

Brzo & Fino vrhnje za kuhanje – za vrhunske kulinarske doživljaje!

Brzo & Fino vrhnje za kuhanje – za vrhunske kulinarske doživljaje!

Postanite sam svoj chef uz vrhunsko Brzo & Fino vrhnje za kuhanje koje vašim jelima daje poseban i jedinstven okus, a na redizajniranim pakovanjima vašeg omiljenog vrhnja za kuhanje otkrijte nove recepte i kulinarske savjete!

Može se koristiti za pripremu ili kao dodatak jelu, kojemu će podariti punoću okusa, a vama neopisiv užitak lakoće i brzine kuhanja. Uz vaše omiljeno vrhnje za kuhanje i vi možete kuhati s lakoćom poput pravih chefova, a kako bi priprema bila brža i vaša jela još finija, nova redizajnirana pakovanja nadahnut će vas novim receptima i kulinarskim savjetima. Recepti koji su našli svoje mjesto na pakovanjima Brzo & Fino vrhnja za kuhanje pripremili ste vi - Brzo & Fino chefovi!

Brzo & Fino vrhnje za kuhanje sada potražite i u novoj, praktičnoj boci! Novo pakovanje je praktično zbog oblika koji omogućava lakše držanje u ruci pri kuhanju, ali i zbog širokog otvora koji omogućava precizno izlijevanje. Također, otvaranje i zatvaranje čepom lagano je i praktično.

Brzo & Fino vrhnje za kuhanje u boci potražite u pakovanju od 1 kg i 500 g. Brzo & Fino vrhnje za kuhanje dostupno je i dalje u tetrapak pakovanju.

Posjetite www.samsvojchef.hr i podijelite s nama vaše kulinarsko znanje!

A za ljubitelje mobilnih aplikacija tu je i www.brzoifino.com mobilna aplikacija sa kojom je lakše kuhati. Iskoristite neke od opcija Protresi-za brzo traženje recepta, s.o.s- za pretraživanje recepata sa namirnicama kojim raspolažete, Recepti-za pretraživanje recepata po vrsti jela koju spremate ili ipak opciju Savjeti- za mnoštvo kulinarskih savjeta poput „guljenje paradajza“,“ Začin za krompir salatu“ i sl.