Dukat predstavio prvo trajno mlijeko u boci

Boca za trajno mlijeko predstavljena atraktivnom 3D hologramskom animacijom

Dukat mliječna industrija predstavila je potrošačima u Bosni i Hercegovini, prvo trajno mlijeko u boci, jednu od najvećih inovacija u regionalnoj mliječnoj industriji, u posljednjih nekoliko godina.
U ugodnom ambijentu hotela Europa Dukatovi su uzvanici imali priliku upoznati se s novom ambalažom za trajno mlijeko  te pogledati  atraktivnu 3D hologramsku animaciju kojom su  predstavljene sve funkcionalnosti nove boce za trajno mlijeko.
„Sretni smo što sada i našim potrošačima u Bosni i Hercegovini možemo ponuditi veći izbor kod kupnje trajnog mlijeka. Osim što najbolje štiti mlijeko od svijetlosti i čuva ga od vanjskih utjecaja, nova boca za trajno mlijeko izuzetno je praktična i funkcionalna te zadovoljava potrebe savremenog potrošača“, istaknuo je direktor Dukat mljekare u BiH Joseph Goić.
Višeslojna boca u potpunosti štiti mlijeko od svjetlosti, a dvostruko zatvaranje boce, zaštitnom folijom i čepom, čuva mlijeko od vanjskih utjecaja. Zahvaljujući svom ergonomskom obliku boca se stabilno drži u ruci, mlijeko se prilikom sipanja ne prolijeva i moguće ga je iskoristiti do posljednje kapi. Otvaranje i zatvaranje boce čepom iznimno je lagano, a boca štedi prostor u hladnjaku.
Kako potrošači sve češće kupuju više litara mlijeka odjednom, Dukat je predstavio šest-litarsko pakiranje trajnog mlijeka, tzv. 6-pack, s praktičnom ručkicom za nošenje te mehanizmom za lako i jednostavno otvaranje transportne folije. Prilikom osmišljavanja ambalaže Dukat je mislio i na blagajnice te je bar kod postavio i na dno transportnog pakiranja kako ga blagajnice ne bi morale dizati i okretati prilikom skeniranja. Dukat trajno mlijeko u novoj boci pravi je izbor kad se želite opskrbiti ovim prirodnim, zdravim i nutritivno visokovrijednim napitkom. Za one koji paze na unos masnoća u organizam idealno je  Dukat trajno mlijeko u boci sa 0,5% mliječne masti. Za cijelu obitelj, najbolje je ono sa 2,8% mliječne masti, a ono sa 3,8% mliječne masti idealna je namirnica za djecu u razvoju.