Nagrade i priznanja

b.Aktiv LGG, ab kultura i Dukatela su Superbrands laureati Dukat mliječne industrije.

Okosnicu poslovne filozofije Lactalis BH čine zdravi, svježi i ukusni proizvodi najvećeg kvaliteta, proizvedeni od najkvalitetnijeg domaćeg mlijeka.

Insistiranje na najboljem kvalitetu proizvoda i neprekidne inovacije osigurale su grupaciji Lactalis poziciju najpouzdanije robne marke mliječnih proizvoda u regiji te status predvodnika novih trendova u mliječnoj industriji.

Halal

halal certifikat

Dukatu je je dodijeljen halal certifikat kojim se potvrđuje implementacija halal standarda u procesima nabave, prijema i skladištenja sirovine, proizvodnje, pakiranja, označavanja te skladištenja i distribucije proizvoda. Uvođenje halal standarda još je jedna potvrda trajne predanosti Dukata kvaliteti i izvrsnosti u svim segmentima poslovanja te spremnosti tvrtke da udovolji zahtjevima potrošača. Certifikat predstavlja dodatnu potvrdu kvalitete proizvoda pa je njihova potražnja sve veća i među potrošačima koji nisu islamske vjeroispovijesti.

 

 

Superior Taste nagrade

Superior Taste nagrada

Jedanaest Dukatovih mliječnih proizvoda osvojilo je Superior Taste nagradu za vrhunsku kvalitetu i okus, koju dodjeljuju vodeći kulinarski majstori iz Međunarodnog instituta za degustaciju i kvalitetu proizvoda (iTQi). Nagradu su osvojili Dukat svježe mlijeko s 3,2 posto m.m., Dukat trajno mlijeko s 2,8 posto m.m. Dukatela Classic i Dukatos natur, Sirela Podravec i Sirela Ribanac, Dukat tekući jogurt s 2,8 posto m.m., Brzo & Fino vrhnje za kuhanje, President Zagrebački sir te SenSia natur i b.Aktiv LGG natur.

sirela logo

 

Košer certifikat

Priznanje Jevrejske zajednice Bet Izrael
Dukat svježim sirevima i maslacu te Sirela polutvrdim i tvrdim sirevima, dodijeljen je Košer certifikat. Obzirom da je Košer oznaka garancije stroge kontrole proizvoda i njegovih sastojaka, proizvode s Košer certifikatom danas sve više traže potrošači i to ne samo iz vjerskih uvjerenja.

Superbrands

PRIZNANJE
Dukat, Sirela te b.Aktiv LGG i SenSia su Superbrands laureati Dukat mliječne industrije.
Posljednjih godina robne marke Dukat mliječne industrije nagrađene su nizom Superbrands priznanja za vodeće tržišne robne marke. Nagrada Superbrands dodjeljuje se proizvodima koje odlikuje izvrsnost u svakom pogledu, od kvaliteta, preko dizajna, do omiljenosti kod potrošača.

DLG

ZLATNE MEDALJE ZA KVALITET (Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft)
Njemačko poljoprivredno udruženje DLG jedno je od najvažnijih međunarodnih udruženja za ocjenjivanje kvaliteta prehrambenih proizvoda, koje svake godine testira kvalitet više od 20.000 prehrambenih proizvoda iz europskih zemalja..

Ponosni dobitnici zlatnih DLG medalja za kvalitetu proizvoda su:

Dukat Mousse (2006.-2008.)
Brzo & Fino vrhnje za kuhanje (2006.-2008.)
Dukatela mliječni namaz sa šunkom (2007.)
Dukatela mliječni namaz sa povrćem (2008.)
b.Aktiv LGG jagoda (2008.)