SenSia jagoda, malina - dva okusa, jedinstven užitak!
Kombinacija najslađih plodova prirode - jagode i maline novu SenSiu s vlaknima čini omiljenim mliječnim napitkom koji nježno i na prirodan način regulira probavu.

 


 

Maline i jagode nisu samo neodoljivo sočno voće već zbog svog vitaminskog i mineralnog sastava imaju važno mjesto u zdravoj i uravnoteženoj prehrani i očuvanju zdravlja.

Jagode blagotvorno djeluju na zdravlje čovjeka. Pored vjerovanja da imaju afrodizijačka svojstva, sadrže voćne kiseline koje djeluju antikancerogeno jer u njima nalazimo puno vitamina C, kalija, kalcija, željeza te vitamina E.

Maline, ukusno voće ljeta, imaju dokazano antivirusno i antikancerogeno djelovanje. Bogato vitaminima i antioksidansima te zbog velike količine biotina, malina je jedno od najvažnijih voća za našu ljepotu.

Uz probiotičku kulturu Bifidus Naturalis koja klinički dokazano regulira probavu na prirodan način, nova SenSia jagoda i malina obogaćena je i prirodnim vlaknima, poznatim po blagotvornom utjecaju na probavu.

Vodite li računa o svom zdravlju a pritom ste ljubitelj bogatih voćnih okusa maline i jagode, kušajte novu SenSiu jagoda i malina s vlaknima, u praktičnoj 330 gramskoj bočici.

Objavu za medije preuzmite ovdje.