Prvo trajno mlijeko u boci - Dukat trajno mlijeko!
Nova višeslojna boca za trajno mlijeko s dvostrukim zatvaranjem u potpunosti štiti sve prirodne sastojke mlijeka i čuva njegovu kvalitetu. Osim toga, nova je boca za trajno mlijeko i izrazito praktična!

 


 

Nova višeslojna boca za trajno mlijeko u potpunosti štiti mlijeko od svjetlosti, a dvostruko zatvaranje boce, zaštitna folija i čep, čuvaju mlijeko od štetnih vanjskih utjecaja. Na taj način nova boca za trajno mlijeko u potpunosti štiti sve prirodne sastojke mlijeka koji su u njemu dugo očuvani zahvaljujući optimiziranoj toplinskoj obradi mlijeka, samo najbolje kvalitete. Nova boca za trajno mlijeko izrazito je praktična. Njezin ergonomski oblik omogućava stabilno držanje boce u ruci, a otvaranje i zatvaranje čepom lagano je i praktično.

Nova boca za trajno mlijeko omogućava i potpunu iskoristivost mlijeka do posljednje kapi. Nema nekontroliranog izlijevanja i kapanja mlijeka, čak i kada je boca puna. Bocu je lako spljoštiti i zatvoriti čepom, a spljoštena boca zahtijeva manje prostora i štedi vreće za otpad. Nadalje, zaobljeni kutevi boce za trajno mlijeko sprečavaju rezanje i trganje vreća za otpad.

Budući da dnevnom konzumacijom samo dviju šalica mlijeka u organizam unosimo 600 mg kalcija (odnosno 75% dnevnih potreba odraslih osoba za kalcijem, koje prema hrvatskim preporukama iznose 800 mg kalcija na dan), nema sumnje da će Dukat trajno mlijeko u novoj boci vrlo brzo postati neizostavan dio svakog kućanstva.

Dukat trajno mlijeko puni se u posebne boce za trajno mlijeko, u potpuno aseptičnoj atmosferi i u strogo kontroliranim uvjetima. Na taj se način u potpunosti onemogućava djelovanje štetnih vanjskih utjecaja na mlijeko, čime se dodatno, na prirodan način, produljuje njegova trajnost. Dukatova linija za preradu i punjenje trajnog mlijeka u boce koristi se najsuvremenijom tehnologijom i jedina je takve vrste u Hrvatskoj i zemljama JI Europe.

Dukat trajno mlijeko nositelj je oznake Trusted brand priznanja najpouzdanije robne marke mlijeka u Hrvatskoj.