Novi mliječni obrok s eko žitaricama
SenSia SNACK novi je proizvod iz naše linije SenSia funkcionalnih proizvoda, namijenjen prirodnoj regulaciji probave.


Osim što je lagan i zdrav, naš novi mliječni obrok SenSia SNACK blagog okusa vanilije, obogaćen je eko mueslima i probiotičkom kulturom Bifidus Naturalis, koja klinički dokazano regulira probavu na prirodan način.

Hrskavi muesli koji se nalaze u poklopcu pakiranja, pripravljeni su od mješavine eko žitarica iz organskog uzgoja; zobenih i pšeničnih pahuljica, aromatičnih zapečenih badema, hrskave riže i kukuruza, kokosa i meda.

Muesli, ovaj obrok čine ne samo iznimno ukusnim, već i potiču peristaltiku crijeva, te u kombinaciji s probiotikom Bifidus Naturalis, učinkovito reguliraju probavu.

Nadalje, hrskavi muesli iz poklopca SenSie vrijedan su izvor energije te produljuju osjećaj sitosti. Za to su zaslužna neprobavljiva vlakna iz zobi, koja snižavaju razinu kolesterola, utječu na funkciju inzulina te tijekom dana reguliraju razinu šećera u krvi. Upravo je zbog toga SenSia SNACK idealna za doručak ili kao lagan i zdrav međuobrok, posebno za sve one koji vode računa o svome zdravlju.

SenSiu SNACK možete pronaći u praktičnom "on the go" pakiranju od 190 g, sa žličicom za konzumaciju, koja se nalazi u poklopcu proizvoda. Hrskave mueslije istresite u ukusno fermentirano mlijeko okusa vanilije, pomiješajte sa žličicom i uživajte u ukusnom mliječnom obroku, dobrim za vašu probavu i opće stanje organizma, bilo kad i bilo gdje!

Riječ stručnjaka
"Kontinuirani unos probiotičkih bakterija Bifidus Naturalis i prehrambenih vlakana ima povoljne učinke na crijevnu peristaltiku odnosno regulaciju probave smanjenjem broja i težine različitih simptoma kao što su bol, nadutost, proljev ili zatvor.", prof. dr. sc. Željko Krznarić, spec. internist - gastroenterolog.