Natječaj za dodjelu međunarodne stipendije
Treću godinu zaredom, Dukat je raspisao Natječaj za dodjelu međunarodne stipendije za dvogodišnji poslijediplomski studij i pripravništvo za područje prehrambene tehnologije i kontrole kvalitete.

 

Dvogodišnji program poslijediplomskog studija (Ingénieur  International en Formation par Apprentissage (I²FA)) provodi se u prestižnoj visokoj poljoprivrednoj školi L'Ecole Supérieure d' Agriculture (ESA), u francuskom gradu Angersu. Dvogodišnji program se sastoji od poslijediplomskog studija na ESA-i te stjecanja praktičnih znanja i vještina stažiranjem u vodećim europskim proizvodnim pogonima Lactalis grupe u Francuskoj. Nakon završenog poslijediplomskog studija, kandidati će dobiti međunarodno priznatu prestižnu francusku inženjersku diplomu te će započeti karijeru u Dukatu. Natječaj je otvoren do 31. ožujka 2013., a program poslijediplomskog studija započinje u kolovozu 2013. godine.

 

Svi zainteresirani kandidati koji žele ostvariti karijeru u mliječnoj industriji pozvani su da se prijave na Natječaj za dodjelu Dukatovih stipendija za poslijediplomske studije, a više informacija o Natječaju mogu pronaći ovdje.