Dukat Brzo & Fino maslac za kuhanje
Dukat Brzo & Fino maslac za kuhanje prirodni je izbor i nezaobilazna namirnica kod pripreme ukusnih slatkih i slanih jela.

 


 

Maslac jelima daje prirodnu, mliječnu aromu te bogat i pun okus, naglašavajući okus jela.

Vrsni ga slastičari koriste kod priprave slastica, jer maslac tortama daje najsjajniju glazuru, u kremama se bolje sljubljuje s ostalim sastojcima pa kreme postaju kremastije, dok su prhka tijesta, nezamisliva upravo bez maslaca.

Umacima i rižotima maslac daje pravu gustoću te lagan i profinjen miris, dok su pečenja hrskavija ako su pripremljena baš s maslacem.

I dok jedni kuhari otkrivaju kako je tajna najfinijih jela u maslacu, drugi pak tajnu maslaca ljubomorno čuvaju i svoje goste i prijatelje oduševljavaju jelima vrhunske arome i profinjena mirisa.

Mi vam otkrivamo kako je tajna najfinijh jela upravo u Brzo & Fino maslacu za kuhanje, jer slatka jela postaju slasnija, a slana raskošnija.

Dukat Brzo & Fino maslac za kuhanje možete pronaći u 250 g pakiranju, u sjajnoj foliji s označenom mjericom unutra pakiranja, koja će vam pomoći da odredite pravu mjeru za vaš omiljeni recept bez vaganja.