Acai bobice za još snažniji imunitet uz b.Aktiv LGG
Linija našeg najpopularnijeg probiotičkog jogurta bogatija je za još jedan okus!


b.Aktiv LGG udružen sa supermoćnim Acai bobicama od sada još snažnije jača prirodni imunitet organizma.

Tajna je u plodovima palme Acai čije tamnoljubičaste bobice okusom podsjećaju na kombinaciju crnog vina i čokolade, a bogat su izvor antioksidansa kojima se pripisuje pozitivan učinak na neutralizaciju štetnih, slobodnih radikala u tijelu.

Značajno veće koncentracije antioksidansa u odnosu na ostale vrste voća te visoka koncentracija minerala, vitamina i nezasićenih masnih kiselina svrstavaju Acai bobice u skupinu supervoća odnosno skupinu prirodne funkcionalne hrane koja pozitivno utječe na zdravlje.

Smatra se da Acai bobice imaju veliku vrijednost u prevenciji bolesti te da usporavaju procese starenja i pospješuju metabolizam.

Uz klinički dokazan učinak probiotika LGG na jačanje prirodnog imuniteta te  zdravstvena svojstva Acai plodova, ne preostaje vam ništa drugo nego osvježiti svoj imunitet ukusnim i zdravim b.Aktiv-om LGG sa supermoćnim bobicama Acai iz prašuma Amazone!

Riječ stručnjaka
"Acai bobicama pripisuju se brojni potencijalno povoljni učinci na zdravlje, ponajviše zahvaljujući vrlo visokom sadržaju antioksidansa i fitokemikalija. Koncentracija antioksidansa, fitokemikalija, ali i povoljni omjeri masnih kiselina opravdavaju ulazak acai bobica u skupinu supervoća, koje ima blagotvoran utjecaj na zdravlje i opće stanje organizma" potvrdio je prof. dr. sc. Željko Krznarić, spec. internist - gastroenterolog.

Objavu za medije preuzmite ovdje.