ab kultura u novom ruhu! Savršeno balansiran mliječni napitak
Ljubitelji ab kulture, jednog od najstarijih fermentiranih mliječnih napitaka iz Dukata, od sada mogu uživati u novoj, poboljšanoj recepturi ovog ukusnog mliječnog napitka.

 

Niskokalorična (samo 36 do 40 kcal/100 g) i s niskim udjelom mliječne masti (0,1% m.m.), a istodobno izvor vrijednih bjelančevina i kalcija iz mlijeka, nova ab kultura odlična je nadopuna zdravom doručku i večeri ili pak lagan i osvježavajući međuobrok.

Savršeno izbalansirana ab kultura izvrsnog je okusa i idealna za sve koji žele brinuti o svom zdravlju i vitalnosti, a pritom beskompromisno uživati u osvježavajućem i laganom okusu ovog zdravog mliječnog napitka.

Bez dodatnog šećera, ab kultura je pogodna za dijabetičare.

Ljubitelji ab kulture mogu uživati u tri nova okusa: ab kultura natur, jagoda i šumsko voće u 330-gramskim bocama te ab kultura natur u 500-gramskoj boci.

Hrvatska gospodarska komora je davne 1998. godine dodijelila ab kulturi znak «Hrvatska kvaliteta», čime ab kultura postaje prvi proizvod s znakom «Hrvatska kvaliteta» u kategoriji fermentiranih mliječnih napitaka.

Objavu za medije preuzmite ovdje.